lördag 14 april 2012

Lördagsmorgon

Jaha då var det lördagsmorgon. Axel vakna tio över sju imorse men sov hela natten så man var utvilad och laddad för dagen. Igår så åkte Sigge och Saga hem till sin mamma, så denna vecka är de lugna gatan hehe. Men det är lite tråkigt faktiskt utan ungarna för det händer alltid nått nytt när dom är här haha. Och Axel saknar sina syskon direkt, tjatar om Sigge hela tiden, tycker de är så konstigt när dom inte ligger i sina sängar på morgonen när han ska dit och väcka. Tycker synd om lilleman :)

Igår var vi hos Hansson och firade Jonas, han fyller idag igenligen men vi va där igår på fika.  Axel va så trött när vi kom hem så det var bara att värma välling sedan lägga honom .

Vi åt så gott igår oxå jag o Johan. Hemmagjorda klyftpotatisar med kött och sås, mumsfillibabba!

Idag har vi hunnit med att städat och älsklingen är ute och byter till sommardäck på min bil. Så sommaren kan komma nu tack :D

Vet inte vad vi ska hitta på sen, är visning om Titanic på museét i eftermiddag får se om man åker in och kollar på de. Det är ju 100år sedan den sjönk. Fyfan va otäckt om man tänker på hur de måste ha vart att vara med på båten. Vilken skräck och så många som inte fick leva vidare! Usch o fy.

Hoppas sedan att mormor och morfar kommer i eftermiddag med husvagnen. Axel saknar sina morföräldrar. Det var länge sen dom va här nu. Men det återstår och se, man vet aldrig när dom dyker upp på trappan ;)

Nej nu blir det lite mys i soffan med Lilleman framför bompa som han säger. Älskade unge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar